top of page

Styrets sammensetning

Carina Josefine Thorbjørnsdatter Iversen:

Jeg bor sammen med to beardiser, en langhåret collie, og fem katter. Jeg har vokst opp med hunder og hundeoppdrett, men fikk min første beardis først i 2005.

Jeg elsker alt som har med hund og hundetrening å gjøre. Jeg synes at det å ha hund skal være GØY, og det er nok mye av årsaken til at jeg elsker beardisen. Morsommere hunderase skal man lete lenge etter! Jeg elsker initiativet, gleden og attituden deres!

Jeg jobber som hundetrener, atferdskonsulent, rehabiliterapeut og styrketrener for hund, og driver Askelabben Hundesenter.

Jeg trener triks, styrketrening og rallylydighet med hundene mine, og koser meg stort med det :)

Jeg heter Kirsti Larsen, er 51 år og jobber hos NRK som konsulent.

Fikk min første hund som 12 åring og vært aktiv i den lokale hundeklubben siden da.

Fikk min første Bearded Collie i 1995 og hatt rasen siden da. For tiden har jeg Pepsi på

9,5 år og Zelda på 2 år.  Hundene lever et aktivt liv med daglig turer i fjell og skog.

Stiller ut mine hunder en god del, og trener i tillegg agility med de og blodspor med Zelda.

Har ført fram Pepsi til både Norsk og Svensk blodsporchampion, så Beardisen kan.

Har hatt 2 Beardiskull med Falkstolhågen`s  som kennelnavn i 1999 og 2012, så er ikke ofte jeg har valper. Vært aktiv i styret i den lokale hundeklubben en god del år og er autorisert ringsekretær.

Det ligger meg varmt om hjertet og vise at Bearded Collien den kan, vise fram vår fine rase i ulike hundemiljø

Og hundesporter.

 

Kirsti

 

 

 

 

 

 

Jeg er Ingjerd van Bruggen, og er leder og kasserer for Norsk Bearded Collie Klubb. Jeg bor i Froland kommune, altså på det glade Sørlandet.

 

Jeg har vært aktiv med bearded collie siden 2002, da med min første hund Ozzy. Nå har jeg London som er 8 år. Det er stort sett utstilling jeg har holdt på med. Nå er det tur i skog og mark som gjelder, og utstillingspels er pensjonert.

 

Siden 2003 har jeg hatt verv i klubben, og det har vært en morsom, strevsom, interessant, fantastisk og innholdsrik tid.

 

Ønsker alle medlemmer og deres firbente kompanjonger en fin høst! 

Bilde Carina.jpg
kirsti.JPG
ingjerd.JPG
120470424_10164401235820224_6024980315090172860_n.jpg

Jeg heter Marita Nyhagen

og er styremedlem i NBCK.

Bor øverst i Gudbrandsdalen på Dombås. Har skogen og fjellet som nærmeste nabo, noe vi prøver å benytte oss av så ofte vi kan. Jeg er nok den eneste som lengter mot vinter og jeg kan finne fram skiene :-)

Akkurat nå har jeg tre beardiser-to som bor hos meg og ei hos min søster.

 

En fin høst ønskes fra Marita, Ella, Faya og Willy.

 

Monica Othelie Larssen, 33 år.

Jeg er den heldige eier av to fantastiske hunder, en nydelig moroklump av en Beardis midt i tenårene og ei nydelig Lapphundtispe på 10 år. Ådvar er min andre Bearded Collie, og min første hund jeg har mål om å konkurrere med. Vi elsker skog og mark, og har prøvd oss litt på spor. Vi trener mye lydighet å begynt å få sansen for Rally-lydighet. Vi er en aktiv gjeng som elsker kick-Bike og jogging i skog og mark. Vi hiver oss gjerne med på utstillinger, så får vi se hva framtiden bringer der:) Vårt mål med hundetrening er at både fører og hund skal ha det GØY! Holder også på å utdanner meg som hundeinstruktør.

 

Jeg heter Line Haugen Paulsby og er 45 år. Jeg har hatt bearded collie siden jeg var 10. Vært oppretter av rasen, under kennel navnet La-Faja siden 1992. Ble utdannet dommer i 2007. Har i 10 års tid holdt sosialtrening og handlertrening for alle som er interessert i Trondheim. Liker å reise rundt på hundeutstilling og treffe folk med samme interesse.

Janet K. Longberg

Info kommer.

Bilde Monica.png
marita.JPG
line_edited.jpg
bottom of page